onsdag 15 juli 2009

Vardagsfundrar i ett nästan stängt Sverige


Den här dagen har varit kämpig. Färst var natten innan jobbig då hustrun åkte in akut på sjukhus för gallbesvär och jag kunde inte sova utan TV;n fick vara mitt sällskap. Sedan n'r jag sent om sider vaknade så lydde inte den gammla kroppen och då ringer hustrun och vill att jag skall komma. När kroppen verkade fungera så gick jag och stälde mig vid hållplatsen.

Fick släppa förbi tre bussar innan det kom en buss som hade ramp. Ibland känns det som om Västtrafik vet om att jag är beroende av deras bussar med ramper och därför skickar ut en ramplös buss. Undrar när fungerande ramper blir en lika stor självklarhet som fungerande bromsar.

När jag skulle byta till spårvagn så roade jag mig att räkna dem med ett rörelsehinder som jag såg på Frölunda Torg och bara på min korta promenad såg jag tre stycken som skulle ha nytta av DHR men som jag inte tror var medlemmar, När jag krigat med en dansk småbarnsfamilj om rullstolsplatsen så bar det av till Sahlgrenska sjukhuset. På vägen dit så slängde jag i mig en varm korv och lyckades spilla på min Öppna Sverige t-shirt. Surt

Inga kommentarer: